Видатний британський рок-гурт The Rolling Stones не планує закінчувати творчу діяльність. Про це гітарист гурту Кіт Річардс повідомив на нью-йоркському онлайн-радіо iHeart.

"Я був у Лондоні минулого тижня і зустрівся з хлопцями (з групи - ред.). У нас є конкретні плани записати альбом", - розповів 71-річний гітарист.

За словами Річардса, колектив має намір зібратися в студії після завершення туру Південною Америкою, який стартує на початку наступного року і триватиме кілька місяців. Музикант зазначив, що говорити про конкретні терміни виходу нового матеріалу ще занадто рано.

Нова платівка повинна стати першим повноформатним альбомом The Rolling Stones з часів "А Bigger Bang", який надійшов на полиці магазинів в 2005 році.

Читайте также: За два дні Борис Гребенщиков зібрав три млн рублів на новий альбом

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Група The Rolling Stones, заснована в 1962 році, за свою більш ніж півстолітню кар'єру випустила понад 30 студійних і концертних альбомів, які розійшлися по всьому світу накладом понад 250 млн. екземплярів. Членами уславленого колективу, включеного до Залу слави рок-н-ролу, є гітаристи Кіт Річардс і Ронні Вуд, ударник Чарлі Воттс, а також вокаліст і беззмінний лідер групи Мік Джаггер.