Колишній учасник дуету "ДіО. Фільми" Вадим Олійник не поїде на конкурс "Новая волна", який цього року пройде в Росії.

Як повідомляє ТСН, організатори вже анонсували його виступ, але співак прийняв рішення за місяць до початку пісенного конкурсу.

Сам Вадим Олійник обґрунтував відмову від участі "сімейними обставинами".

"Якби він проводився у будь-якій іншій країні - в Болгарії чи Латвії, як раніше, скоріше за все, я брав би участь у конкурсі. Але я - українець і люблю свою країну, так, сцена - це, звичайно, моє життя, проте душа та серце підказали, що цього робити зараз не варто", - сказав він.

Олейник підкреслив, що не читає коментарі з цього приводу у соціальній мережі, а його друзі та близькі його повністю підтримали.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Показує ГОГОЛЬFEST: вистава "Антігона", Жадан та "Собаки"

Нагадаємо, що український співак та шоумен Коля Серга проведе перший день "Новой волны" в Сочі в якості ведучого. Також на ньому виступить Йолка, Ані Лорак.