Завтра в рамках ГОГОЛЬFESTу відбудеться вистава "Антігона" за участю відомої музикально-театральної групи Dakh Daughters.

Режисером цієї вистави виступила француженка Люсі Берелович. В основу постановки лягла "Антігона" Софокла та літературні твори німецького драматурга Бертольда Брехта.

Через місяці численних репетицій на кіностудії імені Олександра Довженка 10 акторів з України, Dakh Daughters і актор з Франції Тібо Лакруа представлять глядачам чудовий спектакль про старогрецьку Антігону.

Також на фестивалі виступлять Сергій Жадан та гурт "Собаки в космосі". Творчість Жадана нерідко використовують в різних формах: хтось пише музику до його віршів, хто знімає кіно за його прозою. Та й сам він часто не обмежується простими читаннями, якщо говорити про виступи на публіці.

Читайте також: Від війни до миру: на ГОГОЛЬFESTі презентували оперу-реквієм "ЙОВ" (фото)

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Підтвердженням тому є його проект зі ска-панк-групою "Собаки в космосі". На сцені будуть підніматися гострі соціальні теми під енергійну і драйвову рок-музику. Артисти обіцяють не тільки вже знайомий матеріал, але і нові треки, які готуються для нового альбому.