Компанії "Film.ua" та "Animagrad" розпочали роботу над своїм першим повнометражним мультфільмом за мотивами драми Лесі Українки - "Мавка. Лісова пісня".

Як повідомляє Film.ua, для мультфільма трохи змінять традиційний виклад Лесі Українки та додадуть нових персонажів.

Зокрема, з'явитись вовкодав Надійка.

"Автори "Мавка. Лісова пісня" створять новий твір, змінивши і сюжет, і трагічний тон оригіналу, зберігши при цьому тонкість, ліричність, красу і казковість п'єси. Історія порадує не лише новими комічними персонажами, але і хеппі-ендом", - обіцяють організатори.

Мультфільм знімуть у форматі 3D англійською, українською та російською мовами. Його бюджет складає п'ять мільйонів доларів. Прем'єра запланована на 2017 рік.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Читайте також: Український мультик "Халабудка" отримав приз на австрійському конкурсі

Нагадаємо, що компанія "Film.ua" продала права на всі чотири сезони анімаційного серіалу "Ескімоска: пригоди в далекій Арктиці" на показ в Китайській Народній Республіці.