У Львові почався фестиваль аудіовізуального мистецтва "Тетраматика". Поєднати мистецтво із сучасними технологіями мають на меті організатори фестивалю, який відбувається у Львові до середини жовтня. Його відкрили митці із різних країн проектом "Культивовані Культури". Упродовж фестивалю у різних локаціях відбуватимуться виставки, концерти, перформанси та майстер-класи, пише ZAXID.NET.

"Одна з ідей нашого фестивалю – об'єднати в одному мистецькому творі такі частини, як візуальне мистецтво, звукове і перформативне мистецтво", – розповів координатор візуальної частини фестивалю "Тетраматика" Михайло Барабаш.

Читайте також: Група "Rock-H" заспіває на сцені з дітьми з обмеженими здібностями

У Львівській філармонії влаштують "Ніч Контрастів". 39 концертів, перформансів, неформальних тусівок – усе це заплановане у межах фестивалю сучасної музики. У ніч із суботи на неділю музиканти із різних країн гратимуть у філармонії із 8 вечора і до 5 ранку на "Ночі Контрастів".

"Ця подія охоплює 9 проектів, пов'язаних з музикою, плюс один проект, який супроводжуватиме три проекти музичні. Київські парфумери будуть озвучувати приміщення Львівської філармонії під конкретні музичні твори", – зазначив виконавчий директор фестивалю "Контрасти" Богдан Сегін.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще