Австралійський режисер Джордж Міллер планує зняти ще два фільми з кіносеріі "Божевільний Макс" на додаток до картини "Дорога люті", що вийшла в 2015 році.

За словами Міллера, у нього вже є два сценарії, і він не може обрати, який почати знімати першим, пише Consequence of Sound.

Дата початку зйомок поки не визначена. За словами Міллера, перед продовженням "Божевільного Макса" він планує зняти ще "який-небудь невеликий фільм без спецефектів".

"Ми зняли "Дорогу люті" за вісім місяців. Це довго. Кожен день на спеці і в пилу, з усіма цими трюками - це дуже вимотує. Ми плануємо зняти ще два фільми в майбутньому", - сказав режисер.

Читайте також: Вийшов трейлер нового фільму про Джеймса Бонда (відео)

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, фільм "Божевільний Макс: Дорога люті" вийшов на кіноекрани в травні і став одним з найуспішніших бойовиків 2015 року. Картина примітна відмовою від використання великої кількості комп'ютерної графіки та використанням традиційних спецефектів.

"Дорога люті" - четвертий фільм із серії "Божевільний Макс". Перший фільм вийшов в 1979 році, головну роль у ньому виконав Мел Гібсон.