Відомий український етно-хаос гурт "ДахаБраха" вирушає у всеукраїнський тур.

Про це учасники повідомили на сторінці колективу в Facebook.

Розпочнеться тур з Одеси - там "ДахаБраха" виступить 10 листопада. 12 листопада планується концерт у Дніпропетровську, 13-го - у Харкові, 15-го - у Львові. До Києва група приїде 23 грудня.

Крім того, плануються концерти в Полтаві, Чернівцях, Хмельницькому, Вінниці та Івано-Франківську. Дати концертів поки не уточнюються.

Заззначимо, що "ДахаБраха", яка відзначила своє 11-річчя, навесні презентувала музику з нового альбому, вихід якого очікується в кінці цього року.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Читайте також: "Казацькі забави у музеї" проведуть у столиці

Новий альбом буде називатися "Шлях", туди увійдуть пісні з усіх регіонів України, створені під впливом американського блюзу.

Нагадаємо, що минулого тижня "ДахаБраха" успішно виступила на відомому музичному шоу "Later ... with Jools Hooland" на британському телеканалі BBC Two.