На вихідних в одному з київських ТРЦ влаштували свято китайської культури.

#madeinchina - так назвали захід, присвячений Піднебесної.

"Китай подарував людству безліч винаходів і зробив неоціненний внесок у розвиток всесвітньої культури і мистецтва. На нашому фестивалі ми спробували зібрати все, що допоможе киянам розкрити велич Піднебесної, починаючи з найдавнішого мистецтва каліграфії та практики фен-шуй і закінчуючи сучасним кінематографом і дозвіллям", - розповіла організатор фестивалю Катерина Старунська місцевому виданню vnews.agency.

Читайте також: Apple закрили доступ до новин китайцям

На фестивалі виділили три тематичні зони: ігрову, художню та освітню. Так, у першій учасники заходу могли пограти в відомі китайські настільні ігри - доміно, го, маджонг, а також позмагатися в пінг-понг - національну китайську гру, яку завезли в Піднебесну британці.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

У художній зоні киян навчали китайської каліграфії і демонстрували національну китайську живопис та фотографії.

У зоні освіти відвідувачам розповіли про практику фен-шуй. Показали захоплюючі фільми про Піднебесної. А мандрівники розповіли про свої враження, побувавши в Китаї.