37-ий сезон Ukrainian Fashion Week весна-літо-2016 представив автентичне українське вбрання від витоків до сьогодення.

Про це пише Громадське.ТБ.

"Дуже приємно, що український одяг притягує, але погано, що ті, хто представляв так званий український недільний показ, не говорять українською мовою. Уявіть собі, що думали іноземці, які це слухали. Одна подруга з Німеччини мене запитала: "Хіба це українці?" - коментує показ один із користувачів Facebook Василь Мосійчук.

Читайте також: Українські кутюр'є відкрили головну подію моди Східної Європи (фото)

На офіційному відкритті 14 жовтня у столичному комплексі "Мистецький арсенал" презентували вінтажні предмети із колекції Санти Дімопулос і Юлії Ковальової.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Експонатами витупили одяг, взуття та аксесуари Chanel, Valentino, Yves Saint Laurent, Givenchy, Cavalli, Hermes і Balmain.

Гостей вже порадували своїми показами Лілія Пустовіт, Олена Буреніна, Олена Голець, Віктор Анісімов, Надя Дзяк, Ольга Альонова та Ольга Навроцька.

Всього на тижні моди представлять 54 колекції від 72 дизайнерів.