Трейлер фільму "Зоряні війни. Пробудження Сили", оприлюднений у мережі, отримав схвальні відгуки від критиків і користувачів соцмереж.

У сьомий фільм знаменитої саги повернуться актори Гаррісон Форд, Кері Фішер і Марк Гемілл, які грали в оригінальній трилогії "Зоряних воєн". Також у фільмі знялися британські "новобранці" Дейзі Рідлі та Джон Боєга.

Прем'єра фільму у Великій Британії запланована на 17 грудня.

Трейлер не дає цілісного враження про сюжет фільму, але звучать припущення, що головним героєм стане донька Хана Соло і принцеси Леї Рей, яку грає Дейзі Рідлі.

У трейлері з'являється і головний негативний герой фільму - Кайло Рен. Він звертається до решток маски Дарта Вейдера (негативного героя оригінальної трилогії) зі словами "Ніщо нам не перешкодить, я закінчу те, що ти почав".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фільм Джей Джея Абрамса розповідає про події, які сталися через тридцять років після описаних в епізоді "Поверненні Джедая" (вийшов на екрани у 1983 році).

Фани саги обговорюють фактичну відсутність у трейлері Люка Скайвокера, центpaльного персонажа оригінальної трилогії, і міркують над тим, що це значить, пише кореспондент відділу розваг ВВС Лізо Мзімба.

Епічності трейлерові додає музика Джона Вільямса, яка робить картинку новою і водночас знайомою, веде далі кореспондент.

З нею погоджується Роббі Коллінс з Telegraph, зазначаючи, що 2,5-хвилинний ролик є "ідеальним поєднанням старого і нового, з прив'язкою до старомодної естетики "Зоряних воєн".

Читайте також: Названа дата світової прем'єри нових "Зоряних воєн"

"Є щось збочено-вражаюче в тому, що після трьох трейлерів і відео про те, що залишилося за кадром, режисер досі не дав знати, що ж, власне, відбувається у фільмі", – написав він.

Дейзі Рідлі поділилася в Instagram своєю реакцією на трейлер: після того, як акторка переглянула його вперше, вона не змогла стримати сліз і написала, що відчуває "благоговіння, ставши частиною цього неймовірного спадку".