У Донецькій області урочисто відкрили пам'ятників, загиблим і без вісті зниклим морякам торгово-транспортного флоту Азовье в роки війни і мирний час.

Про це повідомляє місцевий портал 0629.com.ua.

Комунальні служби дуже квапилися відкрити монумент, і навіть асфальт перед пам'ятником закладали безпосередньо перед приїздом запрошених гостей.

Читайте також: До пам'ятника російському рублю поклали чотири гвоздики (фото)

На церемонії зібралися дружини, діти і друзі моряків, загиблих у мирний час. Повідомляється, що вони 30 років чекали створення спеціального місця, де зможуть вшанувати пам'ять своїх близьких.
Церемонія відкриття почалася з хвилини мовчання, а до підніжжя споруди поклали квіти.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Але не всі залишилися задоволені встановленим монументом і вибраним під нього місцем. Виявилося, що пам'ятник був переробленим, а не новим. До цього, на місці монумента почитали пам'ять моряків, загиблих під час ВВВ.