У суботу відома співачка Руслана виступить у Торонто разом із Українською капелою бандуристів. Про це співачка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Виступ відбудеться у концертному залі Massey Hall.

"Крім сольного виступу зі своєю групою, глядачів чекає спеціальний сюрприз – під час виступу я об'єднаюся з 40 бандуристами і ми разом виконаємо відому українську народну пісню у абсолютно новій обробці", – зазначила Руслана.

Читайте також: Фотовиставку про українських військових відкрили в Торонто

Крім того, співачка відвідає 5 шкіл з українськими класами. "Загалом зустрінуся з понад 1200 дітьми. Розповідатиму їм про Майдан та зміни в Україні. Увечері планую зустрітися з місцевими активістами. Маю велику повагу до всього, що вони робили і роблять. Багато з них стали для мене дуже близькими друзями", – написала Руслана.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще