Легендарна британська група Black Sabbath більше не буде записувати альбоми та припинить існувати після прощального туру.

Про це пише новоорлеанська газета Times-Picayune.

"Це кінець Black Sabbath, повірте. У грудні мені виповниться 68 років, і, думаю, пора зав'язувати. Я не кажу, що більше не піднімуся на сцену з Гізером або Тоні (музиканти із колективу), але офіційно ми збираємося закінчити нашу історію", - сказав фронтмен гурту Оззі Осборн.

Читайте також: "Кого еще сожрет она, русская весна?" - ДДТ випустили нову пісню (відео)

Ще минулого року, співак пообіцяв, що Black Sabbath запишуть ще один альбом і що він "готовий відправитися за ним на Місяць".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За його словами, група відмовилася від цієї ідеї. Буде лише прощальний тур, який почнеться 20 січня 2016 року у американському місті Омаха, штат Небраска.

Згідно офіційного сайту, у ході туру музиканти завітають до декількох європейських країн та до Росії. Україну до розкладу поїздок Black Sabbath не включали.

Довідка. Black Sabbath - один із основоположників напрямку у музиці під назвою heavy-metal. Вони існують із 1968 року.

У 1979 році Оззі Осборна звільнили з команди через пияцтво та наркотичної залежності. Він зробив успішну сольну кар'єру, а Black Sabbath виступали із іншими вокалістами.

Група кілька разів возз'єднувалася в першому складі, за винятком ударника. У 2013-му вийшов альбом "13" - перші студійні записи Black Sabbath разом з Оззі за 35 років.