Серіал "Доктор Хто" триватиме ще п'ять років, розповів виконавчий продюсер проекту Стівен Моффат, пише Gazeta.ua.

"Серіал, безумовно, триватиме ще як мінімум п'ять років, я бачив бізнес-план,- сказав Моффат. - І я думаю, він буде йти набагато довше. Це телевізійний хижак, який може вижити за будь-яких обставин, тому що кожного учасника проекту можна замінити. Таке можна сказати не про всіх серіали".

Читайте також: Шостий сезон "Гри престолів" вийде із запізненням

Повідомляється також, що серіал залишить актриса Дженна Колман, що грала компаньйона Доктора Хто Клару Освальд з 2012 року. Спеціально для різдвяної серії в проект повернеться Алекс Кінгстон, яка виконала роль професора Рівер Сонг.

Doctor Who - найтриваліший науково-фантастичний серіал в світі. Він стартував у листопаді 1963 року на каналі "Бі-бі-сі". Зйомки були зупинені в 1989 році і відновилися в 2005-м. Головний герой епопеї — винахідливий інопланетянин Доктор Хто подорожує в часі і просторі на машині під назвою TARDIS. Роль Доктора Хто виконали більше десяти акторів. З 2013 року Доктора грає Пітер Капальді.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще