У середу ввечері, 4 листопада в Лондоні відбулася презентація книги Соні Кошкіної "Майдан. Нерозказана історія".

Про етос повідомляє LB.

Організаторами виступила Асоціація українців у Великобританії. На зустрічі були присутні представники місцевої громади, активісти, та українці, які постійно проживають у Великобританії.

Раніше презентації книги відбулися в Києві, Запоріжжі, Львові, Черкасах, Дніпропетровську, Кривому Розі, Одесі та інших містах, також - в рамках "Форуму видавців" та літературного фестивалю "Книжковий Арсенал".

"Майдан. Нерозказана історія" став одним з найбільш комерційно успішних видань: з моменту виходу в лютому було реалізовано більше 24 тисяч примірників - російською та українською мовами. Частина грошей, виручених від продажу, були перераховані в Центральний військовий госпіталь на лікування бійців, поранених в зоні АТО.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Наразі готується видання книги за межами України.

Читайте також: Не розумію подиву з приводу перемоги Кернеса - Жадан

Нагадаємо, в книзі представлені відповіді на питання про те, як планували і здійснювали розгін студентів; який наказ отримали снайпери, виведені на позиції ще 14-го лютого; хто розстрілював героїв Небесної сотні; якими були останні години Віктора Януковича в якості президента і хто допомагав йому здійснити втечу та інші.