На офіційному YouTube каналі кіностудії Legendary з'явився перший трейлер кінострічки Warcraft, яка основана на легендарній комп'ютерній грі.

За сценарієм фільму, до світу Азерот потрапили злі орки, які намагаються захопити землі. Сюжет побудований навколо двох героїв, які перебувають по різні сторони війни.

Warcraft є вигаданим всесвітом, спочатку придуманим для відеоігор. Пізніше він також отримав свій розвиток в настільних іграх, колекційній картковій грі, книгах, коміксах та різноманітній маркетинговій продукції.

Тепер голлівудські продюсери вирішили створити фільм для шанувальників популярної гри. У фільмі зіграли такі актори, як Бен Фостер, Тобі Кеббелл та Домінік Купер.

Перм'єра фільму відбудеться у травні наступного року. За кілька десятків годин дебютний трейлер набрав більше 4 млн переглядів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: Bloomberg оцінив кожного Джеймса Бонда

У наступному році вийде ще один фільм про легендарних вигаданих героїв. Тоні Старк, Капітан Америка та Людина-мураха повернуться на екрани у черговому фільмі про головного супергероя США.