Син зіркової пари 11-річний Пакс отримав свою першу роботу. Його задіяли у зйомках нового фільму Анжеліни "Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі".

Про це пише whaily.com

"Одну із головних ролей у кіно виконає також старший син зоряного подружжя Меддокс, який родом з Камбоджі", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Бред Пітт заборонив Джолі усиновити трьох сирійських біженців

У новій кінороботі, яку знімуть по книзі письменниці Лунг Анг із такою ж назвою, Джолі є режисером та другим сценаристом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фільм розповідає про важкі спогади дітей із часів правління жорстоких Червоних кхмерів в Камбоджі.

"Пакс робить багато знімків на знімальному майданчику. Це дуже важлива робота, адже вся історія в фільмі розповідається очима дитини", - розповіла Анжеліна.

Нагадаємо, раніше актриса і режисерка віддала чоловікові головну роль у власному фільмі "Африка".

Довідка. Анджеліна Джолі і Бред Пітт виховують шістьох дітей. Старшого сина Медокса актриса усиновила в Камбоджі в 2002 році, через рік під В'єтнамом вона забрала на виховання Пакса, ще через два роки у шлюбі із Піттом в Ефіопії вони удочерили Захару. У 2006 році у пари народилася дочка Шайло, а в 2008-му - близнюки Вів'єн і Нокс.