Перемогу на міжнародному пісенному конкурсі "Дитяче Євробачення-2015" здобула представниця Мальти Дестіні Чикунієре з піснею Not My Soul, пише ZAXID.NET.

Конкурс проходив у Софії (Болгарія). За підсумками голосування представниця Мальти Дестіні Чикунієре набрала 185 балів і стала переможницею.

Друге місце здобув Міка (Мікаел Веросян) з Вірменії, який набрав 176 балів, а на третьому – представниця Словенії Ліна Кудужович – 112 балів.

Представниця України Ганна Тринчер з піснею "Почни з себе", посіла 11-те місце, набравши 38 балів з 185 можливих.

Читайте також: Німеччина замінить співака на "Євробаченні" через його політичні переконання

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, в 2012 році представниця України Анастасія Петрик здобула перемогу на "Дитячому Євробаченні" з піснею "Небо". 12 країн-учасниць оцінили пісню "Небо" у 138 балів. У 2014 році на Мальті на "Дитячому Євробаченні" українське тріо Sympho-Nick із піснею Spring Will Come здобуло шосте місце.