Через конфлікт на Сході України, багато світових виконавців відміняють свої концерти третій рік поспіль.

Ситуація із музичною сценою поступово покращується, тож на наступний рік вже є топ-7 неймовірних виконавців, які порадують українців своїми концертами.

Читайте також: "Герої не вмирають, доки їх памятають" - фільм про внутрішній голос євромайданівців

Серед гігантів і Hurts, Scorpions та, навіть, Red Hot Chili Peppers, які за всю історію існування незалежної України завітають сюди вдруге.

Three Days Grace

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Дуже популярний постгранж-гурт. Вони є постійними учасники багатьох рок-парадів. А в Україні - вперше.

Коли: 29 січня 2016

Локація: Stereo Plaza

Вартість: 500-1800 грн

Scorpions

Sсorpions - легенда світової музики родом із Німеччини. Гурт залюбки повертається до Києва із великим концертом в рамках грандіозного світового туру 50th Anniversary - World Tour 2015/2016.

Sсorpions продали більше 100 мільйонів копій альбомів і виступила на 5000 концертах в більш 80 країнах світу. Всі знають їх по таких хітових композиціях, як "Rock You Like a Hurricane", "Wind of Change", "Send Me an Angel", "Still Loving You".

Коли: 19 лютого 2016

Локація: Київський палац спорту

Вартість: 890-2990 грн

The Neighbourhood

Музиканти сміливо створюють коктейль із року, попу, хіп-хопу і R&B.

До виходу першого альбому The Neighbourhood виступили на великих американських фестивалях - Coachella і Сoastline, а також на найбільшому канадському фестивалі Osheaga.

Дебютний альбом гурту I Love You вийшов у квітні 2013 року. Другий сингл Sweater Weather потрапив на перше місце чарту Billboard's alternative та отримав статус платинового, а відео на сингл майже миттєво зібрало понад 21 мільйона переглядів на YouTube.

Коли: 28 лютого 2016

Локація: Atlas

Вартість: 1500 грн

Hurts

Унікальний образ Hurts нагадує музикантів із далеких 1980-х. Ззовні вони нагадують героїв вестернів. Практично кожна композиція гурту вривається хіт-паради. Світову популярність вони отримали завдяки пісні Wonderful Life, який підкорив чарти усього світу.

Коли: 3 березня 2016

Локація: Stereo Plaza

Вартість: 700-5000 грн

Океан Ельзи

Українські музиканти відправляються у Світовий тур. На концерті прозвучать улюблені композиції Вставай, Квітка, Обійми, Майже весна, Друг, Без бою. Попереду у гурту вихід дев'ятого за рахунком альбому.

Вже в перший день, за словами організаторів, продали більше тисячі квитків.

Коли: 18 червня 2016

Локація: НСК Олімпійський

Вартість: 450-850 грн

Red Hot Chili Peppers

Всесвітня слава, десятки нагород, в тому числі Grammy, більше 60 мільйонів копій проданих платівок і безмежна любов фанів - "скромні" досягнення гурту.

Нещодавно RHCP оголосили про випуск нового альбому в 2016 році: Californication, By The Way, Otherside та інші пісні, які полюбилися мільйонам рок-н-рольних сердець, також прозвучать на концерті. На розігріві виступить популярний український колектив The Hardkiss.

Коли: 6 липня 2016

Локація: НСК Олімпійський

Вартість: 700-1900 грн

Atlas-Weekend

Фестиваль 'Atlas Weekend вперше пройшов цього літа. Учасники фесту: "Бумбокс", Pianoбой, O.Torvald, Ассаи, Джамала, "Один у Каное", "Крихітка", Onuka, The Maneken, SunSay тощо. Наразі ведуть фінальні переговори із низкою великих хедлайнерів, які візьмуть участь у фестивалі, в тому числі і закордонних.

Коли: 8-10 липня 2016

Локація: ВДНХ

Вартість: 200-350 грн