Кіностудія Warner Bros. представила дебютний трейлер нового фільму про Тарзана. Режисером фільму став Девід Йєтс, відомий за роботою над "Гаррі Поттером".

За сценарієм Тарзан вже повернувся до цивілізації і звик до життя у шумному Лондоні. На його рідну долину біля річки Конго посягнулися промисловці, а головний герой рятуватиме свої землі від поганців.

Виконавцем головної ролі став Александр Скарсгард, його подружку зіграє Марго Роббі, а головним злодієм буде німець Крістоф Вальц. Також одну із ролей виконає відомий американський актор Семюел Лірой Джексон.

Прем'єра цього фільму запланована в Україні на 30 червня 2016 року. Стрічку можна буде подивитися і у 3D форматі.

Читайте також: У Китаї спалахнув скандал навколо "Зоряних війн"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Наступний рік стане дуже щедрим на появу відомих героїв на екранах. Глядачі нетерпляче чекають на нового "Капітана Америку", "Бетмена проти Супермена", "Дедпула", "Доктора Стренджа", "Людей Х", "Варкрафт" та чергові "Зоряні війни".