У київському культурному центрі Мистецький Арсенал відкрили щорічний різдвяний фестиваль.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Десятки майстрів з усіх куточків України привезли до столиці численні вироби, від побутових речей та м'яких іграшок до тематичних ласощів. Авторська ялинка з Арсеналу коштуватиме не менше трьохсот гривень.

Гості фестивалю матимуть змогу придбати книжки, вбрання та аксесуари від українських дизайнерів. Особливістю щорічного Арсеналу, окрім традиційних заходів, стане можливість завітати до "Пошти Святого Миколая" протягом грудня.

В основній програмі здебільшого розваги для дітей та майстер-класи. Щодня на території культурного центру проходитимуть квест-вистави під назвою "Новорічні пригоди Аліси в Країні Чудес"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Свято у Мистецькому арсеналі триватиме до кінця цього тижня - 20 грудня. Для дітей до 6-ти років, інвалідів та учасників АТО - вхід вільний. Іншим доведеться заплатити на квиток - 60 гривень.

Читайте також: Головну ялинку прикрасили пряниками на 30 тисяч гривень (фото)

Нагадаємо, Мистецький Арсенал вже не вперше тішить масштабними заходами для дітей та дорослих. Весною цього року минув V міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал". До його програми було включено понад 400 різноманітних літературних та мистецьких подій.