Столичну ялинку, яку везли із Закарпаття, прикрасили дуже незвично. Триває встановлення ярмаркового містечка та сцени.

Кореспонденти Знай.ua вирішили поближче роздивитися незвичайні іграшки, яких тут аж тисяча. На декорації для святкового дерева витратили майже 30 тисяч гривень, а як саме вони виглядатимуть - обирали усі охочі інтернет-користувачі шляхом голосування онлайн.

Головний атрибут Нового року другий рік поспіль встановлюють на Софійській площі, проте цього разу звичні кулі змінили на велетенські імбирні пряниками, цукерки, яблука.

Читайте також: Очікування vs Реальність: як заливали київську ковзанку (відео)

Імовірно через те, що за Китайським календарем 2016 вважають роком червоної мавпи, більшість іграшок виконали у багряних та оранжевих відтінках.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Крижані гірки під ялинкою не робитимуть, проте аж вісім штук встановлять біля пам'ятника Богдану Хмельницькому.

Святкові вогні на зеленій красуні запалять 19 грудня, у День Святого Миколая, о 19:00.

Натомість, на Хмельниччині у місті Нетішин оголосили конкурс серед дітей на виготовлення новорічних прикрас із оголошеним кошторисом.

Підбивши підсумки, журі не змогло обрати одного переможця та вирішило розділити своє замовлення на дві тисячі гривень між усіма юними майстрами.

Місцеву ялинку також офіційно відкриють 19 грудня, о 16:00.