У мережі з'явився перший трейлер фільму "Гірше, ніж брехня". Це режисерський дебют американського сценариста Шинтаро Шімосави із зірковими Ентоні Хопкінсом і Аль Пачіно у головних ролях, повідомляє The Film Stage.

Це перша картина, в якій Хопкінс і Аль Пачіно знімаються разом, хоча в кіно вони вже майже 50 років. Фільм розповідає про корумповану фармацевтичну компанію. Головні герої - амбітний молодий юрист (Джош Дюамель) і впливовий і безжальний директор великої фармацевтичної компанії. Їх протистояння протримається до останніх хвилин фільму

"Працювати з двома найвідомішими артистами цього покоління дуже страшно й незручно, але разом з тим це найдивовижніший досвід в моєму житті", - розповів режисер.

Читайте також: Вийшов перший трейлер до нового "Стартрек" (відео)

Прем'єра фільму запланована на лютий 2016 року.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на офіційному каналі YouTube студії Warner Bros з'явився перший тизер фільму "Фантастичні тварини і де їх шукати" - спін-офф (продовження однієї з сюжетних ліній) серії "Гаррі Поттер".