Український музикант та зірковий тренер проекту "Голос країни 6" Іван Дорн зняв атмфосферний кліп-привітання до Нового року.

Про це повідомляє ТСН.

Співак у притаманному йому стилі в компанії музикантів переспівав відому дитячу пісеньку з радянського мультфільму про новорічну ялинку.

Трихвилинне відео дуже вдало передає дружню та святкову атмосферу новорічного свята, яке наближається. Джазові нотки додають йому камерності.

Нагадаємо, днями стало відомо, що саме Іван Дорн став новим тренером шостого сезону шоу "Голос країни" на "1+1". Цією новиною співак поділився на своїй сторінці в Instagram, підписавши фото: "Я в кріслі тисну на кнопки!"

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Читайте також: Гурт грає джаз на бандурі та саксофоні (відео)

В цьому році Іван Дорн мав дві гучні презентації кліпів. Перший кліп вийшов на пісню "Телепорт". А другий – на пісню "Гребля".

Відео до "Греблі" було доволі провокативне. Герої кліпа – пара молодих людей займалися коханням у різних місцях. На відео повно відвертих сцен. Сам Дорн також присутній у кліпі, але його сюжетна лінія не перетинається з лінією головних героїв.