На дачі ми вирощуємо самі для себе фрукти і овочі, знаючи, що вони будуть екологічно чистими. Вирощені продукти на свіжому повітрі зберігають свою користь, насичені вітамінами і корисними властивостями.
На дачі, можна виростити не тільки екологічно чисті продукти харчування, але і можна знайти їжу, яка буде сприяти скинути зайву вагу.

Невже це можливо? Давайте розглянемо список дачних продуктів, які допоможуть боротися із зайвою вагою.

Кисляк
Кисляк можна зробити самим. Візьміть банку молока, поставте на два дні в тепле місце. Молоко скисне, зверху з'явиться новонароджена сметана. Зніміть її ложкою, решта перемішайте і кисле готова. Кисле молоко вважається дієтичним продуктом, так як вона містить у своєму складі молочну кислоту, антибіотичні елементи і повноцінні білки. Кисляк активно справляється з виведенням з організму шлаків і токсинів.

Сільське молоко
Молоко з-під корови" має корисні феременти і вітаміни, яких немає в покупному молоці з магазину. Для початку потрібно усвідомити, нормально реагує шлунок на домашнє молоко. Якщо організм добре справляється, то цей натуральний продукт можна використовувати для схуднення. Університет Теннессі проводив дослідження, в ході якого з'ясувалося, що повні люди, що вживають по три порції насичених кальцієм молочних продуктів на добу, позбулися зайвого жиру в області живота.

[[{"fid":"176724","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"679","width":"1024","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]
Річкова риба

В річкової та озерної риби, самостійно виловленої на природі, майже немає жиру і є велика кількість білка. Як правило, білок дуже корисний для підтримки своїх форм.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Овочі, фрукти, ягоди
Про ці продукти можна сказати багато хорошого. Всі знають, що ці продукти корисні для здоров'я організму, а деякі навіть сприяють втраті ваги.

[[{"fid":"176725","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"900","width":"1440","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Трав'яний чай
З приходом тепла, починають цвісти і рости безліч трав, які корисні для організму. При дієті, лікарі рекомендують вживати трав'яний чай.

Гриби
В грибах дуже багато білка, тому варто відправитися в ліс, щоб зібрати для себе необхідний запас білкового продукту. Але тут потрібно бути дуже акуратним, якщо ви не знаєте які гриби можна їсти, краще відкинути цю ідею.

Сільські яйця
Кури, які живуть на повітрі, харчуються корисної травою - несуть корисні яйця. У фабричних яйцях немає стільки користі, як в домашніх. В домашніх яйцях міститься дуже багато білка.

На дачі не забувайте займатися спортом, частіше гуляти по околиці. На природі підвищується наш імунітет і значно зміцнює наше здоров'я.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що не всі продукти підходять для заморозки. Ідеальний варіант - це ягоди, сливи та персики. Пам'ятайте, що заморожувати потрібно тільки стиглі та неушкоджені фрукти.
А ось овочі перед заморожуванням краще нарізати. Потім їх легше буде використовувати для супів і гарнірів.