День Матері – це міжнародне свято, яке в Україні відзначають у другу неділю травня. У кожній країні, кожному суспільстві по-особливому ставляться до мами, адже це перша і найрідніша людина, від якої залежить практично все: майбутнє родини, країни і навіть, глобальніше, цілого світу.

Для того, щоб висловити свою вдячність і вшанувати увагою придумали чудове свято, яке у цьому, 2017 році, українці відзначатимуть 14 травня. До дати залишився всього тиждень. І це показує, що вже варто задуматися над подарунком для найдорожчої у світі людини.

Портал "Знай.uа" підібрав кілька цікавих варіантів, як привітати з Днем матері особливу маму.

Пропонуємо ознайомитися з ними разом.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варіант 1.

Зовсім не обов'язково дарувати дорогі подарунки, достатньо зробити невеликий знак уваги, яким може бути букет улюблених квітів з вітальними словами.

Варіант 2.

Прекрасним доповненням до букета може стати книга. Дізнайтеся, що подобається читати вашій мамі, її улюбленого автора або твір.

Варіант 3.

Невелика листівка своїми руками порадує жіноче серце та обов'язково підніме настрій дорогій людині. Безперечно, її можна просто купити, але вона не зможе передати стільки любові й душі, скільки ви б могли вкласти у власну.

Варіант 4.

Практичні подарунки особливо цінні. Дуже часто мами відмовляють собі в якихось речах, які по-справжньому могли б полегшити їм життя. Якщо ваша мама любить готувати, подаруйте їй на що-небудь з оригінальної кухонного начиння. Це може бути і сковорідка, і красивий посуд, і ваги або прилади, і так далі.

Варіант 5.

Подаруйте мамі вишиванку. Цей предмет гардероба може поєднуватись з будь-якими речами. Нехай це офіційна спідниця або джинси з шортами. Головне, розрахуйте з розміром.

Варіант 6.

Досить хороший подарунок, який сподобається кожній жінці - парфуми. Звичайно, з парфумерією вгадати дуже складно, адже це дуже індивідуальна річ. Але мамині інтереси вам швидше за все знайомі. Тому вибір не представить складності.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", президент США Вудро Вільсон оголосив другу неділю травня національним святом на честь усіх американських матерів у 1914 році.