Під час масових заходів 9 травня близько семи тисяч правоохоронців стежитимуть за порядком, а також дбатимуть про безпеку киян та гостей столиці.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва у соціальній мережі facebook.

"Сьогодні заплановано ряд заходів, участь у яких візьмуть, відповідно до поданих заявок, близько 10 тисяч осіб. Поліція звертається до організаторів та учасників із проханням дотримуватися встановлених правил поведінки, не влаштовувати провокацій та не використовувати заборонену символіку", - йдеться в повідомленні.

Особливо заходи безпекти посилили поблизу столичної станції метро "Арсенальна", де збираються учасники проросійської акції "Безсмертний полк". Там вже встановили металошукачі. Копи поверхнево оглядають людей, перевіряють сумки та рюкзаки.

Користувач соцмережі facebook Віталій Георгієв поділився відповідними кадрами з місця події.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", посилена охорона громадського порядку триватиме до закінчення "Євробачення".