Державне агентство України з питань кіно заборонило показ російського серіалу "Понаїхали тут", який транслював телеканал "Україна".

Про це прес-служба агентства повідомила на сторінці у Facebook.

"У зв’язку з численними скаргами стосовно демонстрування в ефірі ТОВ ТРК "Україна" т/серіалу "Понаїхали тут" (вир. Росія, 2011р.) на наявні у фільмі матеріали, що спрямовані на приниження нації і неповагу до національних і релігійних святинь, Державне агентство України з питань кіно на підставі висновків Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно прийняло рішення анулювати державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування та скасувати державну реєстрацію т/серіалу "Понаїхали тут" (реж. Павлов Ю.)"- йдеться у повідомленні.

Головні ролі у мелодраматичному серіалі виконали Марія Голубкіна, Євгенія Крегжде, Анатолій Лобоцький і Ігор Новосьолов.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", український фільм взяв золото американського кінофестивалю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще