На українських ринках поменшало покупців після Великодня, а ціни на деякі продукти стали нижчими.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Вже сьогодні курячі яйця стали дешевшими на 1,5 гривні. На думку експертів, вони падатимуть у ціні й надалі. Очікується подешевшання молочної продукції на 1,5-2 гривні. Це пов'язано з тим, що корови даватимуть більше молока.

На 10% стануть дешевшими овочі. Сьогодні в Україні кілограм огірків коштує у середньому 50 гривень за кілограм. Влітку вони будуть значно дешевшими через велику кількість пропозицій закордонних постачальників.

Однак не варто чекати зниження цін на м'ясо. Після Великдня розпочнуться травневі свята, коли також спостерігатиметься попит на цю продукцію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у магазинах окупованої частини Донбасу продають продукти російських, білоруських та навіть українських виробників.