Користувачів оператора мобільного зв’язку "Vodafone Україна" чекає неприємний сюрприз. Компанія збирається підвищити ціни на свої послуги до 40%.

Стрибок цін торкнеться тарифів Vodafone Red S, М і L, вартість зросте від 15 до 30 гривень на окремі тарифи, - говорять представники компанії.

З наступного тижня (починаючи з 5 травня) українці вивернуть кишені та заплатять за послуги 45, 70 та 120 гривень на місяць при попередньому обсязі пакету послуг.

Перед переходом на ці тарифи, для нових абонентів наразі відсутня можливість підключення послуг. А от старі користувачі даних тарифів можуть до 5 травня оплатити за старими цінами послуги на рік вперед, - заявили в Vodafone.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", в Італії суд вперше визнав зв'язок між мобільним телефоном та виникненням раку.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще