ФІФА дала Дніпру 90 днів на те, щоб клуб Ігоря Коломойського розрахувався з агентом Хуанде Рамоса, Хінесом Карвахалем Сельєром. Рішення про це надійшло в клуб 23 лютого, отже дедлайн для розрахунку – 24 травня включно.

З 25 травня Дніпро можуть перевести в Першу лігу в разі несплати боргу – це відбудеться автоматично в разі звернення юриста агента ФІФА. Борг Дніпра перед Хінесом Карвахалем Сельєром за рішенням Спортивного арбітражного суду в Лозанні становить 550 тисяч євро.

У сезоні-2016/17 з Дніпра вже зняли 12 очок: за борг перед агентом Рамоса і заборгованність перед екс-гравцем дніпрян Данило Соузой.

Крім того, у Дніпра чималі борги перед колишніми тренерами команди Мироном Маркевичем, Хуанде Рамосом і помічниками іспанського тренера.

Як відомо, бос Дніпра Ігор Коломойський неодноразово заявляв, що борги віддають лише боягузи.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що поліція заборонила марш українських фанатів Хорватія - Україна.

Фото Getty Images