У неділю, 9 квітня, в рамках 24-го туру чемпіонату України Дніпро у Львові зустрінеться з Карпатами. Початок - о 14:00.

Напередодні КДК ФФУ затвердив щодо Дніпра чергові дисциплінарні санкції - з клубу зняли три очки в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

Покарання клубу пов'язане з невиконанням рішень органів правосуддя ФФУ. Про які саме рішення йдеться - невідомо, повідомляє телеканал Футбол 1.

Раніше дніпровський клуб двічі позбавляли залікових балів: шести очок згідно з рішенням ДК ФІФА від 20.10.2016 і шести очок згідно з рішенням ДК ФІФА від 22.09.2016. Останнє зняття трьох очок - згідно з рішенням КДК ФФУ від 10.11.2016.

Наразі в активі Дніпра було 10 очок і він поділяє останнє місце з Волинню, випереджаючи луцьку команду за різницею забитих і пропущених м'ячів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що легендарний екс-півзахисник Дніпра поки не планував прощальний матч.

Фото Getty Images