Доньки полковника МВС Олександра Єршова Дарія та Анастасія відпочивають у найдорожчих європейських готелях та носять аксесуари вартістю 100 тисяч гривень.

Про це дізнались журналісти програми "Гроші", проаналізувавши профілі в Instagram дівчат.

Сестри Єршови зупинялися у міланському Excelsior hotel Gallia та римському J. K Place Roma, де вартість номеру коштує не менше 700 євро. На одному з фото Дарія попозувала у білизні від Calvin Klein.

Анастасія відпочивала на Ібіці та у Мексиці, куди злітати коштує не менше 70 тисяч гривень. Обидві дівчини побували також на Каннському кінофестивалі.

Аксесуари у доньок полковника ВМС також люксові: сумочки Louis Vuitton за 50 тисяч гривень та Fendi за 115 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі з'явились фото розкішного маєтку голови "Опозиційного блоку" Юрія Бойка на Лівому березі Києва.