Лідер гурту O.Torvald Женя Галич вдруге став батьком. У вокаліста народився син.

Про це вранці 24 квітня співак сам повідомив шанувальникам на сторінці в Instagram.

Галич опублікував спільний знімок із дружиною Лерою з пологового будинку.

"Я найщасливіша людина на землі... Спасибі", - підписав фото фронтмен O.Torvald.

Як повідомляє журнал Viva, новонародженого хлопчика назвали Данило.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У недавньому інтерв'ю виданню Галич зробив зворушливе зізнання: якби пологи дружини збіглися з фіналом Євробачення-2017, він обрав би родину і кинув би все, аби бути поруч із коханою жінкою.

А ще Галич розповів, що мріє про велику сім'ю, і не схожий у цьому плані на типових рокерів.

"Я мрію про велику родину, хочу багато дітей, в ідеалі - чотирьох. Не знаю, чи погодиться на це Лера. У нас завжди був культ сім'ї. Головні мої авторитети - це мама і батько. Я завжди бачив абсолютно щасливих людей, які разом з восьмого класу і досі люблять один одного. Тут я теж атиповий рокер. Часто рок-музиканти ростуть або в неповних родинах, або стикаються з якимось насильством. Я ж ріс у світі любові і гармонії. Перед моїми очима завжди був приклад : батько - справжній чоловік у родині, авторитет, і мама - голова сім'ї і жіноча мудрість", - зазначив музикант.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", лідер O. Torvald розповів, як збирається перемогти у конкурсі.