Барселона у 30-му турі приймала у рідних стінах Севілью. Господарі здобули впевнену перемогу завдяки дублю Ліонеля Мессі та чудовому удару через себе Луїса Суареса. Каталонці вже до 33 хвилини забезпечили собі комфортну перевагу у три м’ячі.

Окрім бенефісу Суареса та Мессі, на другій компенсованій хвилині за фол на Неймарі другу жовту, яка перетворилась в червону, побачив перед собою півзахисник Севільї Вітоло.

Барселона - Севілья 3:0

Голи: Суарес, 25, Мессі, 28, 33

Барселона: тер Штеген - Маскерано, Піке (Дінь, 77), Умтіті - Роберто, Ракітіч (Аленья, 80), Бускетс, Іньєста - Мессі, Суарес (Алькасер, 65), Неймар

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Севілья: Ріко - Маріано, Меркадо (Краневіттер, 46), Ленгле, Пареха - Нзонзі, Ескудеро - Насрі (Сарабія, 46), Іборра (Йоветіч, 76), Вітоло - Корреа

Вилучення: Вітоло, 90+2 (друга жовта)

Як вже повідомляв портал Знай.ua, Енріке не збирається очолювати нову команду.