Зовсім скоро у користувачів Telegram з'явиться можливість робити покупки за допомогою ботів, які сотворять спеціально для месенджера. Комісія за такі платежі не стягуватиметься.

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив Павло Дуров, показавши користувачам чернетку анонса.

Для того, щоб зробити покупку, людині потрібно буде всього один раз ввести дані картки для певного бота, який запам'ятає інформацію і потім покупки можна буде робити у декілька кліків. Розробники ботів зможуть обрати білінгову систему з переліку тих, які ввів користувач, або запропонувати ту систему, в якій, наприклад, вилучається найменша комісія.

Про точні терміни запуску системи поки що нічого невідомо, але повідомляється, що нововведення з'явиться одночасно зі ще двома функціями.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як Павло Дуров звинуватив компанію Apple в повільності.