Суддя київського Апеляційного суду постраждала від рук невідомих, які намагалися її викрастиз автомобіля на автостоянці.

Про це розповіли у Нацполіції.

Поліцейські повідомили, що коли суддя припаркувала машину та хотіла виходити, до неї підбігли двоє чоловіків. Вони силоміць спробували витягти її з авто, проте травмували жінку, після чого втекли на власному авто.

"Один з них схопили за руку і намагався силою висадити з машини, чим викликав травмуванні плеча, інший зловмисник погрожував при цьому. З місця події чоловіки поїхали на своєму автомобілі", - говорять в поліції.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за статтею "Погроза або насилля щодо судді". Зловмисників розшукують та просять свідків долучитися до розслідування інциденту.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Києві силовики затримали злочинців, які торгували органами малозабезпечених.