У неділю, 9 квітня, на НСК Олімпійський відбудеться центральний матч 24-го туру чемпіонату України з футболу - київське Динамо зіграє з донецьким Олімпіком. Початок - о 19:30.

До Вашої уваги детальніша статистична інформація з цього приводу.

На офіційному рівні Динамо і Олімпік зустрічалися вісім разів, з яких шість – у Прем'єр-лізі і два – в Кубку України. Донеччани поки що не перемагали киян, здобувши у восьми матчах лише дві нічиї. Різниця м'ячів – 15:1 на користь динамівців.

Уперше суперники зустрілися в сезоні 2014/2015. У дебютному матчі на НСК Олімпійський донеччани сенсаційно відібрала очки у киян (0:0).

В останній зустрічі, в рамках 20-го туру чемпіонату України (4 березня), Динамо лише в компенсований час змогло здобути мінімальну перемогу над Олімпіком - після подачі кутового відзначився Артем Бесєдін (1:0).

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Найбільша перемога динамівців зафіксована в першому колі нинішнього чемпіонату: в 9-му турі Прем'єр-ліги (24 вересня) Динамо в Сумах на стадіоні Ювілейний розгромило суперника - 4:0 (голи в активі Циганкова, Мораєса - з пенальті, Гонсалеса і Федорчука).

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua анонсував матч Динамо - Олімпік.