У середу, 5 квітня, у перенесеному матчі 1/4 фіналу Кубка України з футболу київське Динамо у гостях мінімально здолало Нафтовик-Укрнафту (1:0).

Поєдинок видався насиченим боротьбою, як-то кажуть, ніхто не хотів поступатися. В одному з єдиноборств, на 19-й хвилині, захиснику киян Домагою Віді розбили ніс, медики кілька хвилин надавали хорвату допомогу і його подальша участь викликала сумніви, але він все-таки зміг продовжити гру.

А єдиний гол в активі Дениса Гармаша, якому асистував Микола Морозюк.

Нафтовик-Укрнафта - Динамо 0:1

Гол: 0:1 - Гармаш (44).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нафтовик-Укрнафта: Юрчук, Циколія, Бояринцев, Власюк, Білик, Передистий, Піднебеной, Лозовий (Лапін, 86), Є. Пасіч, Г. Пасіч (Сондей, 79), Чорній (Загінайлов, 55).

Динамо: Коваль, Морозюк, Віда, Пантіч, Кадар, Антунеш, Сидорчук (Федорчук, 73), Шепелєв, Ярмоленко, Гармаш (Гонсалес, 67), Бесєдін.

Попередження: Білик (43) - Сидорчук (62), Пантіч (66).

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що Андрій Ярмоленко запевнив, що Динамо докладе всі зусилля для виграшу Кубка.

Фото Getty Images