Боротьба проти дитячої жорстокості останнім часом стала чи не головним завданням для батьків, вчителів та психологів. Проте подекуди прояви агресії школярів шокують навіть досвідчених дорослих. Подібний випадок нещодавно стався у Чернігові. Група неповнолітніх жорстоко побила дівчат, більш того - весь процес вони знімали на камеру.

Поліна Малоштан потрапила до лікарні у вкрай тяжкому стані, лікарі діагностували у 14-річної потерпілої струс мозку.

Сама вона зізнається, що той момент навіть не відчувала болю: настільки була шокована тим, що відбувається. Розправитися із нею прийшли навіть не кілька осіб, а близько шести десятків. Побачивши такий натовп, дівчина розгубилася, адже поруч не було нікого, хто б міг прийти їй на допомогу.

Поліна згадує, що сутички почалися одразу після того, як вона намагалася стати на захист своєї подруги. Ті забрали у неї мобільний телефон, але це був тільки зайвий привід, щоб влаштувати бійку.

Обурилася такою невиправданою жорстокістю та цинізмом мама дівчинки. Вона запевняє, що правоохоронним органам слід звернути увагу на цю ситуацію.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жінка скаржиться, що на вулиці у той час було вочевидь і багато дорослих, які проходили поруч, але ніхто не наважився підійти і розігнати кривдників.

Пізніше врятувати дітей взялася пенсіонерка, яка жила по сусідству. Саме вона одразу викликала поліцію. Тільки після цього до дівчат почали підходити інші люди.

"Я не знаю, звідки така байдужість. Всі проходили повз", - бідкається вона.

Як з'ясувалося згодом, це вже далеко не перший подібний випадок, і жертвою агресивних підлітків була не одна Поліна. Всі свої "забавки" вони знімали на відео, але зізнаватися, з ким іще намагалися розправитися у такий спосіб, відмовилися.

Навіть після повідомлення про злочин у правоохоронні органи згідно закону відповідальність за скоєне понесуть не самі винуватці. Їм інкримінують нанесення легких тілесних ушкоджень, але відповідати все одно доведеться батькам.

Користувачі одразу відреагували на це гнівними коментарями на адресу зловісного "бійцівського клубу" і підтримали Поліну. Більшість думок сходилися на одному – підлітків слід покарати, адже ніхто не знає, чия дитина завтра може стати їх жертвою.

Увага! Ці кадри містять елементи дитячої жорстокості

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що московського студента жорстоко побили за український прапор.