Невідомі намагалися влаштувати диверсію на військових складах, які розташовані у місті Дубно Рівненської області.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України. Інцидент трапився 27 квітня близько 10:20. Зловмисники кинули вибухонебезпечний предмет під паркан військового складу з пальним. За кілька секунд пролунав вибух.

"З невідомого автомобіля під паркан частини був викинутий пакет, який вибухнув. Ніяких втрат і пошкоджень завдано не було. Зараз охорону військового об'єкта посилено. Обставини події з'ясовуються правоохоронними органами", - розповіли деталі злочину у оборонному відомстві.

Поки не вдалося встановити марку автомобіля. Також у Міноборони не розповіли деталі про тип та потужність вибухового пристрою.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, у Маріуполі по бойовій тривозі підняли по тривозі поліцейські підрозділи. Правоохоронці влаштували рейд по місту для затримання поплічників бойовиків та, щоб знайти схованки зброї.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще