У Маріуполі по бойовій тривозі підняли підрозділи поліції в рамках операції із зачистки міста та охорони правопорядку.

Про це повідомив заступник голови Нацполіції, начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін у Facebook. Правоохоронцю розшукують та затримують у місті учасників незаконних збройних формувань. Крім того, в ході рейду Маріуполь планують зачистити від незаконної зброї, набоїв та вибухівки.

Posted by Vyacheslav Abroskin on Wednesday, 26 April 2017

"27.04.17, ранок, близько 05:00, Маріуполь. Сигнал тривоги. Поліція Донецької області - початок оперативно-профілактичного відпрацювання міста. Мета - охорона публічного порядку, встановлення і затримання учасників НВФ, вилучення зброї, набоїв і вибухівки, недопущення вчинення тяжких злочинів", - розповів деталі спецоперації Аброськін.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мешканців Маріуполя, за його словами, попередили про початок поліцейської місії. Людей попросили з розумінням поставитися до вжитих заходів безпеки.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, поліція затримала чоловіка на Луганщині, який мав при собі арсенал гранат. Боєприпаси він планував продати.