Британський чемпіон світу за версіями IBF, IBO і WBA в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) після своєї перемоги над Володимиром Кличком заявив, що готовий провести бій-реванш з українцем.

За словами Джошуа, після бою він ще раз переконався, що може нокаутувати будь-якого опонента.

"Коли тебе збивають з ніг вісім разів, а на дев'ятий ти встаєш – це справжнє життя. Я б не відмовився від повторення цього поєдинку, якщо Володимир захоче", – цитує Джошуа The Sun.

"Я чекав такого суперника, як Володимир. Знав, що я вийду на бій проти нового Кличка. Він хотів показати, що залишається на вершині, але я хотів зробити так само. Після одного з раундів я сказав йому, що збираюся надерти йому дупу. Це звичайні розмови про конкуренцію. Це був 12-раундовий бій, і значить, ви повинні будувати свою тактику відповідним чином. Я прийняв рішення йти вперед в чемпіонських раундах. Повернення в боротьбу і перемога в цих раундах – ось що найголовніше", – сказав Джошуа.

Нагадаємо, Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після бою президент України Петро Порошенко підтримав Володимира Кличка.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Знай.ua зібрав найкращі фото бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, після бою Володимир Кличко заявив, що переміг сильніший.

Фото – Getty Images