Едді Хирн, промоутер Ентоні Джошуа, поділився можливою датою повернення свого боксера в ринг.

"Я думаю, що кожен боксер після такого бою, спершу говорить, що хоче повернутися в зал вже через тиждень: зробити це поправити. А потім, днів через п'ять, їм вже хочеться трохи відпочити.

Зараз якраз такий період. Сьогодні вранці я бачив, як Ентоні плавав і робив бій з тінню під водою. Я говорив вчора з тренером Джошуа, Робом МакКракеном.

Швидше за все, Ентоні повернеться на ринг в жовтні або в листопаді. У нас є кілька варіантів – бій з обов'язковим претендентом Кубратом Пулєвим, можливий реванш проти Володимира Кличка.

Тому нам треба трохи часу, щоб оцінити ситуацію і продовжити ту роботу, яку ми робили до цього. Тому що весь цей час вона приносила нам результати», - сказав Хирн.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Джошуа повинен провести бій з Кульовим, інакше втратить один з титулів.