Промоутер Володимира Кличка Бернд Бенте заявив, що Володимир, який поступився технічним нокаутом в бою з Ентоні Джошуа, рішення про повторний поєдинок повинен приймати самостійно, керуючись власними відчуттями.

Про це Бенте розповів в ефірі одного з ток-шоу на німецькому телебаченні.

"Я буду з ним розмовляти, однак рішення буде приймати тільки Володимир. Гроші в цьому випадку не грають ніякої ролі, мова йде про те, щоб зважити можливості та ризики. Володимир повинен запитати сам себе: "Чи готовий я знову пройти через жорсткий тренувальний табір?" Вік також не має ніякого значення, Володимир показав це. Але його рішення має йти від серця", – вважає Бенте.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко побив рекорди Тайсона, Льюїса та Алі.