Бій-реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї, а можливий дохід організаторів скласти близько 100 мільйонів фунтів. Про це заявив промоутер чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа – Едді Хірн. За словами менеджера, проведення наступного бою його підопічного в Китаї більш імовірно, ніж в США.

За словами Хірна, він розглядає можливість організації боїв Джошуа за межами Великобританії, з метою збільшити гонорари боксера.

"Важко стати мільярдером, заробляючи 10 мільйонів фунтів або 15 мільйонів фунтів стерлінгів за бій. Але якщо він буде боксувати в США, а його бої будуть добре продаватися на платній основі, ви можете почати говорити про 30, 40 і навіть 50 мільйонів фунтів за бій. А у Джошуа є в запасі 20 боїв", – передає слова Хірна The Sun.

Хірн повідомив про те, що переговори з представниками Китаю з приводу організації наступного бою Джошуа вже ведуться. Але бій-реванш Кличко - Джошуа може відбудуться не раніше жовтня.

"Китай більш імовірний, ніж Америка для наступного бою. Вже були розмови. Китай – величезний ринок, величезні гроші та великі можливості".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа хоче повторити досягнення Кличка в боксі.

Фото – Getty Images