Чемпіон світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, який завоював два останніх титули після перемоги над Володимиром Кличком, заявив, що хоче повторити результати українця на професійному ринзі.

Як зазначив Джошуа, він також має на меті домінувати в суперважкій вазі як мінімум протягом 10 років.

"Я хочу досягти того ж, що і Кличко протягом десяти років. Це дуже важливо. Те, що сталося в нашому бою – просто неймовірно. Це був епічний поєдинок, який точно сподобався всім, враховуючи розмови про те, що Кличко переможе мене в пізніх раундах. Але я готувався до кращої версії Володимира, так як той, хто дивиться лише на останні результати, приречений на невдачу. А те, що Кличко зробив за десять років – просто феноменальний результат", – цитує Джошуа The Sun.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, опубліковані перші телерейтинги бою Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images