Незважаючи на дострокової поразки Володимира Кличка (64-5, 53 КО) в бою проти Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО), він провів найкращий поєдинок у своїй кар'єрі. Так вважає його старший брат – екс-чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко.

"Дуже пишаюся братом. Це був його найкращий бій, але, на жаль, не результат", – заявив він німецькому таблоїду Bild-Zeitung.

Також Віталій не вважає, що вік якось особливо вплинув на результат поєдинку.

"Він не такий уже й старий в 41 рік, він був дуже швидкий на ногах, та й взагалі круто виглядав. Більш того, як на мене, він виглядав краще, ніж Джошуа, який на 14 років молодший. Не має значення, що Володимир вирішить з приводу свого майбутнього в якості спортсмена – я максимально підтримаю його", – заявив Віталій.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, опубліковані перші телерейтинги бою Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images