Триразовий чемпіон світу в суперважкій вазі, почесний "Вічний" чемпіон за версією WBC легендарний українець Віталій Кличко заявив в інтерв'ю "Сніданку з 1+1", що він підтримає будь-яке рішення свого брата Володимира з проведення бою-реваншу з британцем Ентоні Джошуа.

"Я скажу одну річ: бій – це лише десерт. За ним стоїть величезна робота. 25 років ти ходиш в зал, тренуєшся два рази в день. Зрозуміло, ти втомлюєшся. Неможливо робити це все життя. Але якщо у Володимира буде мотивація, якщо він скаже собі: "Я вийду на бій і зроблю все, щоб перемогти Джошуа, і це буде бій всього мого життя" – я його підтримаю.

Якщо виходити просто заради бою, заради фінального акорду – я проти реваншу. Потрібна мотивація. Яке б рішення не прийняв Володимир – я його підтримаю. Якщо він не буде готовий, я перший скажу йому, що реванш не потрібен, але внутрішньо я за те, щоб він розставив всі крапки над "і", – сказав Віталій Кличко.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко побив рекорди Тайсона, Льюїса та Алі.