Із столичного Гідропарку зроблять пам'ятку міста із дельфінарієм і атракціонами. Про це цього тижня розповіли столичні чиновники.

Аби реконструювати півострів, влада збирається залучити інвесторів.

"За попередні роки влада зробила тільки те, що встановили шлагбаум перед в'їздом в Гідропарк і на Труханів острів, щоб брати з водіїв гроші. Тим часом за мовчазної згоди чиновників столичні депутати роздавали землі на островах. Зараз на Трухановому острові з "досягнень" столичної влади можна побачити тільки високі паркани, за якими ховаються величезні особняки. Дитячі бази відпочинку, тренувальні табори спортсменів - все це втрачено і продано за копійки", - говорить "Знай" Максим Співаков, один із лідерів громадської організації "Рух за реформи".

Читайте також На Трухановому острові обладнають водний стадіон

За його словами, Гідропарк зараз перенасичений кафе та барами. Натомість елементарного благоустрою на пляжах і зонах відпочинку немає.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Зате напередодні виборів ми чуємо обіцянки побудувати дельфінарій. Максимум, на що здатна столична влада, - встановити додаткові шлагбауми", - зазначає активіст.